08 Jul
08Jul

https://www.youtube.com/watch?v=oS3uXDe3NFc


Intelligens masszázskezek precíz masszázsa - a nyaktól a combközépig

Vertikálisan mozgó, négy kerék meghajtású, csendes, intelligens masszázskezek masszírozzák Önt, utánozva az emberi érintést, így biztosítva egy nagyszerű masszázst otthonában. Az intelligens masszázskezek az "SL" típusú sínen mozognak a háttámlában - mely illeszkedik a test görbéihez - folyamatosan mérik fel a hát görbületeit, így többdimenziós, sztereó masszázst nyújtanak.

Masszázstechnikák

Gyúrás/dagasztás (kneading), shiatsu (ujjnyomás), kopogás (knocking), érintés (tapping), érintés & gyúrás (kneading&tapping), préselés (squeezing) csapkodás (flapping), nyomás (pushing), fogás (holding), hintáztatás (swinging), csavarás (twisting).


Hatékony és hatásos masszázst nyújtanak a nyaki-, a mellkasi- és az ágyéki csigolyák körül. Masszázsuk felfrissít,  csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

Az érintés, a shiatsu és a kogogtató masszázsnál a masszázsgörgők szélessége három szinten állítható: széles, közepes és keskeny. A szélesség 6 és 21 cm között állítható, három lehetőséggel. 

Gőrgős talpmasszázsa (Thai Guasha) stimulálja a reflexpontokat, felfrissíti a talpat és a sarkat (mágnesterápiával)

Masszázsuk felfrissít, csökkenti a fáradtságérzetet és a fájdalmat, megnyugtat, és kilazítja a kötött izmokat.

Nyak-, váll-, hát és derék, valamint csípőmasszázs

Az masszázskezek 135 cm hosszan masszíroznak, mely lefedi az egész hátat. Figyelembe veszik az emberi test "S" alakú gerincgörbületét. A masszázs segít a gerinc relaxációjában, enyhíti a feszült izmokat. A masszázskezek fel-le mozognak a háton, a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és a derék körül. Az intenzitás (sebesség) szintén 5 szinten állítható: lassú, lassabb, közepes, gyorsabb és gyors masszázs - így különböző masszázsélményekben részesülhet.

Hatékony masszázs a nyakcsigolyák, a mellkasi csigolyák és az ágyékcsigolyák környékén. A hát egyenletes erejű masszázst kap, ezáltal felfrissít és csökkenti a fáradtságot.

Felsőtest manuális masszázsa - masszíroztassa magát ott, ahol Ön szeretné!

Fix területen, rögzített ponton, a teljes háton, a hát felső részén, a hát alsó részén, vagy egyszerre 5 db masszázsponton is átmasszírozhatja felsőtestét, mindegyik masszázstechnika sebessége három fokozatban állítható be. A rögzített pont és az 5 db masszázspont masszázsánál az intelligens masszázsgörgők automatikusan kitapogatják az Ön által beállítani kívánt masszázspontot.

Személyre szabott masszázs - a masszázsfotel alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz

A Vientian masszázsfotel azonosítja a vállmagasságot és a hátszélességet, így alkalmazkodik a különböző testi adottságokhoz, és minden felhasználója számára egyedi masszázst biztosít. A fotel olyan masszázsmechanizmussal lett megtervezve, amely lehetővé teszi a görgők intenzitásának és erősségének beállítását is.

 

Testmasszázs (légpárnák által légnyomással)

Légpárnás testmasszázs - kényelem és ellazulás a vállaktól egészen a lábfejig!

A teljes test, a karok, és a láb légnyomásos nyomó masszázsa. Ellazít, felfrissít, feltölt energiával! A 3 különböző masszázs 3 különböző intenzitással állítható be, így változatossá tehetők. Válassza ki azt, amellyel épp a legkényelmesebb.

A felkar és az alkar légzsákos masszázsa

A Bionwell Vientian masszázsfotel az emberi kar görbéjét követve a Yangchi és Quichi pontjait masszírozva teljes körű masszázst nyújt. A felfújt légzsákokból származó háromdimenziós kiegyensúlyozott összehúzódás-sorozat lazítja és felfrissíti a kart egészen a tenyérig.

A láb és a lábfej légpárnás + görgős masszázsa

A különféle formájú légzsákok teljes mértékben körülölelik a vádlit, a bokát, a sarkat, a lábfejet és az ujjakat. A szorítás, a szüneteltetés és légnyomáscsökkenés váltakozása a Xuanzhog és a Taixi akupontokat stimulálja, amely kényelmet és harmóniát eredményez. A vádlit jól megszorítja, aztán ellazítja. A lábak kompressziós nyomást kapnak, mely csökkentheti a fájdalmakat.
Innovatív görgős talmpasszázs (Thai Gua Sha talpmasszázs) gyenge vagy erős intenzitással.
 


Masszázsinformációk

Hatféle automata masszázs funkció - csak 1 gombnyomás, és indulnak a programok!

Kényelmes, pihentető, energizáló, derék és fenékmasszázs, nyak és vállmasszázs és teljes testmasszázs. Válassza azt, amelyikre épp szüksége van, amelyre épp vágyik! Teljes testmasszázs, derék- és fenékmasszázs, masszázs fáradtságra, energiafröccs masszázs, nyak- és vállmasszázs, masszázs kifejezetten időseknek.


További funkciók

Zenelejátszó rendszer - hallgasson masszázs közben azt, amit szeretne!

Beépített 3D digital hangszórók a vállnál. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül okos-eszközeiről a Bionwell Vientian masszázsfotelben!


Hátmelegítési funkció - kellemes érzet, hatékonyabb masszázs!

Szénszálas távoli infravörös-sugárzással. A 40-50°C-ra melegedő hátfűtési funkció kellemesen felmelegít és csökkentheti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely lehetővé teszi az energia felszívódását a sejtekben, aktiválja azokat, így serkentve az anyagcserét.

A masszázsfotel illeszkedik a különböző testmagasságokhoz

A lábtartó nyújtható (20 cm-el), a háttámla dönthető, ezáltal úgy állíthatja be, ahogy az Ön magasságához kényelmes (150-190 cm-ig). A háttámla és a lábtartó szinkronban működik.

Intelligens hangvezérlés mikrofonnal - irányítsa a masszázsfotelt akár a hangja segítségével! (angol nyelven)

Még egyszerűbb, és komfortosabb vezérlést tesz lehetővé.

Színes, esztétikus LED lámpa a karfában

Élvezze a tökéletes egyesülést a test és az elme között a színes neonfényben és lépjen be egy álomvilágba. A szobának is különleges megjelenést biztosít a masszázsfotelről áradó LED fény.

Közel tehető a falhoz - Zero Space funkció

A fotel úgy lett megtervezve, hogy szűk helyeken is elférjen. Elég 5 cm-re elhelyeznie a mögötte lévő fal előtt, így működés közben is elfér.

Csökkenti az izomfeszességet és az izommerevséget

Csökkenti az izomfájdalmat és az izommerevséget (a Gua Sha módszerével), nyújtva és pihentetve a hátizmokat, ezáltal csökkentve a fáradtságot.

Zero Gravity pozíció - lazuljon el! Élje át a lebegés érzését!

A NASA technológiáját használva ez a pozíció csökkenti a testre nehezedő nyomást és ellazíthat. A pozíció pozitív hatást gyakorol a hát egészségére. Ilyenkor a comb valamint a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, így teljes mértékben felszabadítja a testre, és a gerincre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a kikapcsolódást, feltöltődést, relaxációt.

Mágnesterápia

Stimulálja a reflexpontokat a karon és a lábon. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT - millitesla)

LCD kijelzős vezérlő - szép és könnyű használni

A mikroszámítógépes chipvezérlés biztosítja a kiváló és stabil teljesítményt. A Bionwell Vientian masszázsfotel parancsközpontja részletes, sok információval rendelkezik, könnyedén forgatható, szép a kijelzője és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.


Egyéb információk
  • Kikapcsoláskor a masszázsfotel a masszázskezekkel együtt visszaáll eredeti állapotába.

  • Fejpárna - szabadon fel-le mozgatható - az igényeknek megfelelően.

  • Prémium minőségű anyagokból készült masszázsfotel.

Bionwell Masszázstechnológia

Innovatív funkciójukkal a légszivattyúk szinkronban vagy folyamatosan működnek a légzsákok (24db) működéséhez szükséges motorerő biztosítása érdekében. Mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, lehetővé téve a frissítő masszázs élvezetét. Általában a csigolyák fájdalma valamint az izmok befeszülése okozza a fájdalmat a derék és a hát területein is, valamint a nyaknál. A Bionwell masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiát alkalmazzák 3D-s detektálási funkcióval, amely az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat.

Kezelési időtartam: 20 perc

Kezelés ára: 1500 Ft