04 May
04May
  • Turbó program - az alap program, testsúlytól függően meghatározzuk a naponta elfogyasztandó fehérje-, víz- és zöldségmennyiséget. Garantáltan heti mínusz 1 kg súlycsökkenés mellett (ez függ a nemtől, a kortól, az anyagcsere gyorsaságától, sportolástól, ill. egyéb tényezőktől) csökkeni fog a testzsírszázalék, és nő majd az izomszázalék, amit egy speciális testösszetétel elemző mérleg segítségével tudunk nyomon követni. A turbó programon belül két különböző kezdőcsomag került összeállításra, amelyet mindenki az életmódjához tud igazítani. BASIC csomagunk rengeteg por alapú terméket tartalmaz, amelyek mind könnyedén elkészíthetőek, míg a READY TO GO csomagban található termékek nagy része azonnal fogyasztható, így aki a munkája során sokat utazik, vagy két tárgyalás között nincs ideje meleg ételt fogyasztani, nekik sem kell lemondaniuk az életmódváltásról.
  • Low carb program - ezt a programot azoknak ajánljuk, akik lassabban szeretnének megszabadulni a felesleges kilóiktól, vagy kevesebb étkezést szeretnének fehérjetermékekkel helyettesíteni. Először 4, ezt követően napi 3 fehérjetermék elfogyasztása ajánlott, a súlycsökkenés üteme csökkenhet, emelt zöldség és állati fehérjebevitelt javaslunk.  
  • Sportoló - A fehérjék az izomzat építőkövei, ezért fehérjével történő ellátása nélkülözhetetlen. A kiváló minőségű és magas fehérjetartalmú, csökkentett szénhidrát- és zsírtartalmú fehérjetermékeink (akár 70-80%-os fehérjetartalom) kiváló alternatívát nyújtanak edzés előtti/utáni és lefekvés előtti, illetve reggeli ébredés utáni időszakban is.
    A fehérjetermékeinket, gyors felszívódásuknak köszönhetően, elegendő edzés előtt/után fél órával elfogyasztani. Sportolás előtt a megfelelő mennyiségű és minőségű protein elfogyasztásával hozzájárulunk izomszövetünk fejlődéséhez, míg 16-20 gramm fehérje edzés utáni elfogyasztásával az izmok regenerálódását segítjük elő. Az izomtömegtől és edzés céljától függően természetesen a fehérjebevitel nagysága változhat.
  • Irodai munka - Napjainkban jelentősen megnőtt azok száma, akik munkájukból kifolyólag nem tudnak elég időt szentelni a megfelelő mennyiségű testmozgásra. Számukra is megfelelő alternatívát szeretnénk nyújtani termékeinkkel, hiszen magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú termékeink segítségével megelőzhetjük a felesleges kalóriabevitelt és a túlsúly kialakulását.
    Ismerd meg munka közben vagy a kocsiban is könnyedén elfogyasztható, vagy az esti pihenés alatt nyugodtan választható édességek/csemegék helyettesítésére elérhető magas fehérjetartalmú termékeinket!

Gyere el egy személyes tanácsadásra, hogy az életstílusodnak és az ízlésednek legmegfelelőbb programot, illetve termékeket tudd kiválasztani!

Eckert Péter

masszőr, természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó

70-605-9029

BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON - Pécs Kodolányi János u.23.

  

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.