Zsuzsanna
Access Bars

Mechura Zsuzsanna vagyok, masszőr és access bars kezelő

Mechura Zsuzsanna vagyok,

Csak kevesen tudják, hogy honnan és milyen alapokról indult a vállalkozás és milyen előismeretekkel rendelkezem, amire ezt felépítettem.


💆🏼‍♀️Tavaly amikor belevágtam, még csak az Acces Bars volt a főprofilom, aztán elkezdett foglalkoztatni a dolog, hogy mivel tudnám bővíteni a tudásom, hogy minél több,- a hétköznapok okozta -terhet és feszültséget tudjak levenni a vállatokról.

Így jött a stresszoldó, közérzetjavító masszázs.


🥰Mindig is jó érzéssel töltött el, amikor segítettem embertársaimon és a környezetvédelem is nagyon fontos volt számomra.

👩🏼‍🔬🧪A vegyész ismereteimnek köszönhetően tudom hogy mi-mivel hogyan reagál és ezek után nem volt kérdés számomra, tovább tanultam.

💊💉A gyógyszertári tanulmányaim alatt megtanultam, hogy milyen esetekben milyen gyógyszereket alkalmazunk és azok hatását-mellékhatását és összetételét, így ezalatt az idő alatt nem kevés anatómiai és pszichológiai képesítést is kaptam.


🧴Elsajátítottam a különböző krémek-cseppek-oldatok elkészítését is, amit a mai napig nagyon imádok.


❌De mivel nem volt szimpatikus számomra a nyugati tüneti kezelés, így elhagytam a pályát és elkezdtem foglalkozni olyan ismeretekkel, amik magát az okot enyhítik/szüntetik meg és ezáltal nincs szükség kemikáliákra, szóval nincs mellékhatás sem.


💎Így jutottam el a jelenlegi hivatásomhoz és a mostanra már terjedelmes szolgáltatási palettámhoz:


✨ Access Bars: 9000 Ft


Mi is az Access Bars?


Mindenki más, tehát nincs "normális" Access Bars®️ kezelés. Minden kezelés más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételed meg.


Amit a legtöbbször mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik - még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás.


Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars kezelés, hogy kipróbálod saját magad!


Tapasztalataim szerint az egyik leggyorsabban működö és legegyszerűbb stresszkezelő módszer.


"A BARok 32 pont a fejeden. Mint egy adatbank minden gondolattal, érzelmeddel, érzéseddel, attitűdöddel és megfontolásoddal, amely bármely életedből származhat és itt tárolódik.


Amikor a BARok futtatásával ezt tisztítod, nem más történik, mint ezeknek az adatállományoknak a törlése.

Hirtelen megváltozol, és az egész életed is megváltozhat. A változás lehet fizikális, mentális, érzelmi, és sok más módja is lehet.


Tudom én, hogy mi fog változni, milyen lesz? Nem, még te sem tudod, csupán az biztos, hogy változol.

Nézem az embereket, akiknek futtatják a 32 különböző pontját, és azt látom, hogy megváltozva kelnek fel az asztalról.


Soha nem lesznek azok, akik korábban voltak. Ezt szeretem benne leginkább, senki sem tér vissza oda, ahol korábban volt.

Csak előre tudnak menni abba az irányba, amik lehetnek.


Ez a világ számára egy bámulatos ajándék, csodás ajándék adni, és csodás ott lenni, ahol az emberek elkezdik teremteni a saját életüket.


Az egyik dolog amit tesz, nem más, mint ajtókat nyit mindannak a befogadásának, amit csak ismersz. Ez egy olyan ajándék, amit sehol máshol nem találtam, semmiben, amit valaha is tettem."


"A választás minden teremtés forrása. Választunk, és így teremtünk valamit.

Az az érdekes nézőpontunk, hogy a dolgokat kiválasztották számunkra.

Ez sorsszerű, a sors, a karma, minden más, kivéve a választás.

A valóság pedig az, hogy minden eddigi választásunk teremtette meg azt a valóságot, amit ma megélünk.

Ha megváltoztatod amit választasz, más lesz az, ami holnap a tiéd lehet, nagyszerűbb és csodálatosabb. (Gary Douglas)"


Nem kell benne hinni 🙂 A lehető legegyszerűbb módja annak, hogy a cipelt terheinket letegyük 🙂 Az egyik legjobb stresszlevezető módszer 🙂


Ha már ismered mi lenne ha minden nap használnál belőle valamit?

Még nem kaptál Access Bars kezelést? Még nem ismered?

Mi lenne ha adnál magadnak esélyt rá?


✨ Japán feszesítő arcmasszázs: 3500 Ft/30 perc; 

4500 Ft/60 perc


így hat a ráncok ellen Stresszoldás több ezer éves módszerrel.


Arcunk fiatalításán nem csupán kozmetikai készítmények hosszú során dolgozhatunk, tehát a naponta elvárható hidratálással, ránctalanítással, hanem az évezredes tudománnyal, arcmasszázzsal is.


Mi is az a japán arcmasszázs?

Egy nagyon különleges masszázstechnika, nem csak az arcot érinti, érinti a vállakat, a fejet, az arcot és a nyakat. Ez azért nagyon fontos, mert a nyak masszírozásával utat engedünk a vérnek, hogy föláramolhasson az arcba, és oxigént vigyen, táplálja az arcbőrt. Az arc masszázsával, az izmok masszázsával pedig tonizálni tudjuk az arcizmainkat és végül a nyirok drenázzsal pedig azokat a toxinokat, amik felszabadultak, el tudja szállítani a test.


Milyen mozdulatokból áll a japán arcmasszázs?

A japán arcmasszázs az anma, egy nagyon régi, japán arcmasszázs-technikán alapszik, több mint 7000 éves maga az anma technika és vannak benne úgynevezett siaczu elemek is, amik a pontnyomásos masszázstechnikát jelentik, tehát vannak benne simító mozdulatok, vannak benne pontnyomásos mozdulatok, amikor az akupresszúrás pontokat kezelik és a meridiánokon is simítanak, valamint vannak benne ilyen nagyon finom nyirokdrenázs mozdulatok is.


Miért fejlesztették ki a japánok ezt a sajtáos arcmasszázst?

Japánban az egészség legmagasabb szintje az egészség. Hogyha egészségesek vagyunk, akkor az szépségként sugárzik ki az arcunkon át. De egy igazi szakember Japánban akár a szemöldök vonalából, a szem állásából, a száj vonalából meg tudja mondani, hogy milyen az egészségi állapotunk, milyen a természetünk és milyen emberek vagyunk.


Milyen problémákra nyújt gyógyírt a japán arcmasszázs?

Elsőként a stresszoldásban. Annyira csodálatos hatása van a masszázsnak, hogyha valaki rendszeresen jár és már tudja, hogy miben van része akkor nagyon gyorsan elalszik, vagy egy olyan meditatív állapotba kerül, ami valahol az ébrenlét és az alvás között található. Különösen alánlott azoknak, akik nagyon sokat agyalnak, és este sem bírják leállítani a fejben kattogó gondolatokat.


✨ Arcdiagnosztika: 2000 Ft

Reflexzónás arcmasszázs: 4500 Ft


Arcunkon a legtöbb vonásunk hordoz valamilyen jelentést, pl. hogy milyen az életvitelünk, mennyire élünk stresszesen.


Korábbi, őseinktől származó írásokból tudjuk, hogy már az ókori kínaiak, japánok, indiaiak bizonyos pontokon masszírozták testüket, ezzel hatva távolabbi vagy épp belső szervükre.

Nemcsak a talpon, kézen hanem arcunkon is vannak olyan reflexpontok/akupresszúrás pontok, melyet ha megfelelően átmasszírozunk, kedvezően hathatunk nemcsak kozmetikai szempontból, hanem egészségünk érdekében is.


Arcunkon számtalan izom található, melyek felelősek arcbőrünk feszességéért.

Ezen izmok, pontok, zónák megfelelő érintésének hatására a bőr és a bőr alatti kötőszövetek vérellátása fokozódik, élénkül a sejtanyagcsere, ezáltal bőrünk rugalmassága fokozódik.


Elősegíti a bőr és kötőszövet salaktalanítását.


A masszázs hatására fokozódik a vér és a nyirokkeringés is, melyet a speciális masszázsfogások és a megfelelő irányba (mindig a szív felé) végzett mozdulatok hoznak létre.


Felső hámréteg leválását stimulálja a relfexzónás arcmasszázs, így fiatalabb, rugalmasabb bőrt eredményez. Csökken a bőr alatti kötőszövet zsírtartalma, így kedvezően alakul a testkontúr.


Nemcsak testünk, hanem arcunk is igényli a rendszeres arcmozgást, masszázst, kezelést, törődést.

Az arcunkon számtalan olyan apró izom található, melyek felelősek a feszes arcbőrünkért.

Ezen izmok átmasszírozásával jó hatással léphetünk fel a mimikai és egyéb ráncok ellen is.

Az arcunkon található reflexzónák szakszerű átmasszírozásával támogathatjuk szervezetünk immunrendszerét, serkenthetjük a vérkeringést.


Az arc alapos átmasszírozása nemcsak szépészeti célból előnyös, hanem kiválóan alkalmas prevencióra is.


✨ Bodhi Thai Olajos Talpmasszázs: 5500 Ft


A talpmasszázs hallatán szinte mindenki a nyugati típusú talpmasszázsra gondol, melynek során a talp reflexzónáinak kezelésével az egyes szervekre fejtenek ki hatást.

A thai talpmasszázs ennél jóval összetettebb, ennek során ugyanis nemcsak a reflexpontokat kezeljük, hanem energiavonalak mentén és kiemelt jelentőséggel bíró energiapontokon is dolgozunk.


Mik ezek az energiavonalak?

A hagyományos keleti gyógyászat 72 000 energiavonalat tart számon, melyek az emberi testen haladnak végig. A thai gyógyászat ezek közül 10 fő vezetéknek tulajdonít külön kiemelt fontosságot.


Ezek a SEN-nek nevezett energiavonalak szabad szemel nem láthatóak, de annál nagyobb a jelentőségük. Fontos szerepük van az egészség szempontjából, mivel itt halad át az életerő, az energia. Gyengülésük, vagy a bennük létrejövő elakadások esetén panaszok, problémák jelentkezhetnek a szervezetben.


Zavartalan működésük biztosításában jelentős szerepet van a thai masszázsfajtáknak. A masszázs ezeket az energiapályákat tisztítja, erősíti. A kezelés a páciens számára kellemes érzést nyújt. A nyomások érezhetők, de nem okoznak fájdalmat, hanem kellemes nyomó, simító érzést adnak. A masszázs után frissességet, de gyakrabban inkább jóleső nyugalmat érez a vendég.


Ez a megközelítési mód keltette fel az érdeklődésemet és inspirált arra, hogy elvégezzem a thai masszázstanfolyamokat.


- A nyugati gondolkodásmódhoz képest merőben más szemléletmódot közvetített számomra, akár az egészség, a napi tevékenység vagy a munka területén.

- Rengeteg közérzet- és egészségjavító tanácsot, ismeretet nyújtott.

- Sok olyan masszázstechnikát és fogást ismertetett meg, melyek nagyon hatásosnak bizonyultak mind az egészségmegőrzés, mind a fizikai problémák kiküszöbölése terén.


A következőkben a thai talpmasszázs gyakorlása során szerzett TAPASZTALATAIMAT szeretném megosztani:


A kezelések közvetlen hatására felgyorsul az anyagcsere, pl. fokozódik a veseműködés. A talpmasszázs ugyanis elősegíti a nyirokáramlást, a pangó részek kiürülését.

Ezért is fontos a megfelelő folyadékfogyasztás, -általában a mindennapok során-, de a masszázs előtt és után különösképpen.


A kezelések hosszú távú HATÁSAI:

- A stressz okozta gyomorfájdalom enyhül.

- Oldja a gerinc- és nyaki fájdalmakat.

- Csillapítja a reumás fájdalmakat.

- Segít rendezni a bélmozgást (serkenti avagy mérsékli).

- Akinek súlyfeleslege van, annál támogatja a fogyás megkezdődését, az előbb említett nyirokáramlást elősegítő hatás révén.

- A fogyást természetesen érdemes kiegészíteni táplálkozással is, vagyis személyre szabott étkezéssel. Illetve néhány életmódbeli változtatással, melyhez nem szükséges felrúgni az illető eddigi életvitelét, hanem a mindennapok rutinjába lassan beilleszteni a szükséges újításokat.

- Nők esetében megfigyelhető a talpmasszázsnak a menstruációra gyakorolt előnyös hatása: a ciklus gyorsabban zajlik le, a görcsök enyhülnek vagy teljesen elmúlnak. A menzesz időpontja szabályossá válik.


Saját magamon a következő hatásokat tapasztaltam:

- A szervezet kiválasztása fokozódott, erőteljesebb lett a veseműködés.

- A salaktalanítás a bőrön is megfigyelhető volt pár napig, a méreganyagok távozását néhány pattanás jelezte, ami persze elmúlt.

- A menzesz az eddiginél (még) szabályosabbá vált, a ciklus nem okozott görcsöket és gyorsabb leforgású lett.

- Elmúlt a stressz okozta krónikus gyomorfájdalom.

- A fentiek hatását támogatta, hogy a masszázzsal párhuzamosan étkezésemben követtem az egyébként is aktuális tavaszi évszakváltást.


✨ Hawaii Lomi-Lomi arc-nyak-dekoltázsmasszázs: 4500 Ft


Aloha! Az emberi kommunikáció legszebb formája az érintés.

Bár ezt minden masszázsfajtánál tapasztalhatjuk, az érintés szépségében rejlő lehetőségek a hawaii masszázsoknál csúcsosodnak ki leginkább.


A Hawaii-szigetekről származó masszázs a helyi sámánok gyógyításaink jelentős részét képezi. Az emberre egyben, a test, a lélek és a szellem egészeként tekint.

A Lomi-lomi masszázs alatt hallható hawaii zene, a kókuszolaj illata és a masszőr speciális öltözete még inkább a napsütötte pálmafák alá kalauzol.


A Lomi-lomi masszázs során a masszőr nemcsak a kezét, hanem az alkarját is használja, és széles, nagyívű simításokkal öleli körül a testet.

A ritmikus, ringató mozgás a tenger hullámzását idézi.


A fő- és a mellékcsakrák kezelésével harmóniába kerülnek a test energiái.

A Lomi-lomi masszázs során egy különleges ajándékot is kap a hawaii mesterektől: csak egy kívánságra kell gondolnia, ők pedig meghallgatják és teljesítik azt.


A lomi lomi masszázs

*  segít oldani az energia blokkokat,

*  enyhíti az izomfeszülést,

*  nyugtató hatású,

*  minden szinten tisztítja a testet,

*  ellazít,

*  oldja a stresszt.


A Lomi-lomi masszázst Neked ajánlom, ha egy igazán különlegesen masszázst szeretnél kipróbálni, amely segít ellazulni és a kiszakadni a hétköznapi problémák közül.


✨ Hawaii Lomi-Lomi Teljes Testmasszázs: 7500 Ft


Szeretném “röviden”bemutatni nektek ezt a különleges, egzotikus technikát, ami sokkal több, mint masszázs, leginkább egy gyógyító ceremónia, az érintés művészete.


Ez a polinéz szigetekről származó gyógymód az energiák kiegyensúlyozását, a testi-lelki blokkok oldását célozza elsődlegesen, de mint minden masszázstechnika, a testre is jótékony hatással van. Eredetileg egy sámán gyógyító rítus volt, kizárólag ők alkalmazhatták, szertartásos keretek között.


A kezelés bő olajjal történik, a masszőr a kezét és alkarját használja a lágy, hosszanti simító mozdulatok, dörzsölések, gyúrások, kimozgatások kivitelezésére, meghatározott, hullámzó ritmusban, mely a tenger hullámzását idézi fel. Ugyanakkor nagy szerepe van az intuíciónak, az energetikai kapcsolódásnak is a gyógyító eljárás során.


Az egyik legfantasztikusabb wellness masszázsfajták közé tartozik.


🧘🏼‍♀️Fizikai hatásai:

✨Lazítja, regenerálja az izmokat, ízületeket, lágysága ellenére mélyszöveti rétegekben is dolgozik

✨Serkenti a vér- és nyirokkeringést

✨Fokozza a méregtelenítést

✨Nyugtatja az idegrendszert, feszültségoldó, stresszoldó hatású


🧘🏼Lelki hatásai:

✨Mély, relaxált állapotot idéz elő, rendkívül pihentető.

✨Amiben kiemelkedő a masszázsok között az az, hogy rendkívül hatékony gyógymódnak bizonyult a lelki blokkok, traumák oldásában, feldolgozásában!

✨Különösen ajánlott alvászavarok, pánikrohamok, szorongások, önbizalomhiány, érzékeny idegrendszer, depresszió esetén!


Összességében segít a test-lélek-tudat egységbe rendeződésében, az önismeretben, az életbeli elakadások megszüntetésében, hogy újra kapcsolódni tudjunk önmagunkkal és az élet áramlásával, elérve az ALOHA állapotát.✨ Intenzív Keleti Botox Masszázs: 5500 Ft/45 perc; 

8500 Ft/90 perc


A KELETI BOTOX-nak is nevezett eljárás eltünteti a finom vonalakat és ráncokat, halványítja a szem alatti sötét foltokat és csökkenti a szem alatti ödémát, segít a toka eltüntetésében. Halványulnak az öregségi foltok és kevesebb pattanással lehet számolni, a kezelés utáni jó vér- és nyirokkeringésnek köszönhetően. Összességében fiatalabb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez!


A GUA SHA arcmasszázs 13+1 előnye:


1. Otthon is kényelmesen végezheted saját kedvenc arckezelő termékeddel.

Már az első kezelés után látni fogod az eredményeit, rendszeres kezeléssel pedig:

2. Az arc izmai feszesebbé válnak, megemeli, tonizálja a bőrt 3. Serkenti a bőr saját kollagén előállítását

4. Méregteleníti a szöveteket

5. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat és ödémát

6. Megakadályozza a szem körüli szarkalábak kialakulását

7. Megelőzi a mély ráncok kialakulását a homlokon

8. Csökkenti a pórusok eltömődését, ezáltal a pattanások kialakulását

9. Megakadályozza az ajkak körüli ráncok kialakulását

10. Tónust ad a dekoltázs és arc bőrének

11. Csökkenti a foltok színét

12. Segíti a kozmetikai hatóanyagok felszívódását

13. A bőr ragyogóbb, simább és fiatalabb lesz

+ 1. Lazít, feltölt energiával


A Harvard Egyetem és a németországi Duisburg-Essen Egyetem tudományos vizsgálatai is megerősítették, hogy a Gua Sha masszázs jelentős javulást mutat a fájdalom csökkentésében és a mikro-cirkuláció fokozásában.


Az arcon végzett intenzív Gua Sha masszázs kezelés nem okoz semmilyen fájdalmat, nem lesznek véraláfutások, zúzódások. A kezelés pihentető, relaxáló hatású, a vendégek gyakran elalszanak kezelés közben.


A Jade ásványt, már őseink is használták. Távol-Keleten SZERENCSEHOZÓ amulettként viselik.

• Méregtelenítő hatása van, serkenti a mellékvesék működését, – sejtregeneráló, gyorsítja a sebgyógyulást.

• A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban,

•erősíti az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet.

• vonzza a szerencsét, a tisztaság és a nyugalom jelképe.

• Jótékony hatásai közé tartozik, hogy a párna alá helyezve, biztosítja a pihentető mély alvást.


✨ Irodai Manager Székmasszázs: 2000 Ft/20 perc;

5000 Ft/50 perc


Napjainkban a felgyorsult világ, az egyre növekvő elvárások okán egyre több súly nehezedik ránk mind a munkahelyünkön mind az otthonunkban.

Az ülőmunka, a konferenciák, rendezvények, a számítógép előtt töltött  órák, a folyamatos koncentráció, a mozdulatlan ülés egyoldalúsága, monotonsága közvetlenül hat a fizikai testünkre és szellemünkre.


Az irodai székmasszázs egy technika, amelyet kaliforniai orvosok az ülőmunka okozta panaszok enyhítésére fejlesztettek ki. A kezeléshez egy speciálisan kialakított székbe kell beleülni. A masszázshoz nem kell levetkőzni, krém nélkül, ruhán keresztül történik.


A kezelés segít a stressz, és izommerevségek feloldásában, valamint az általuk kiváltott betegségek megelőzésében. A masszőr akupresszúrás pontok stimulálásával állítja helyre az energiarendszert a testben.

Ez a masszázstechnika a hát- nyak- váll, kar-kéz területeit kezeli, csak néhány fogással javítja a keringést az alsó végtagban, illetve az ezen területeken levő izmok, inak és ízületek megfelelő működésére fókuszál. Hosszútávon segíti a hatékony munkavégzést valamint a dolgozókra is pozitívan hat.


Milyen esetekben ajánlott a székmasszázs:

• Ülőmunka végzése esetén,

• Hát-nyak-vállban kialakuló csomók, görcsök esetén,

• Sérülés esetén, ha a hát görbülete deformálódik,

• Izomhúzódás vagy izommerevség esetén,

• Gerincbántalmak esetén,

• Hasznos kiegészítő lehet kialakuló gerincsérv, lumbágó és ezek műtétje esetén.


Élettani hatását tekintve a svédmasszázs fontosabb hatásaival megegyezik:


• vérkeringés és anyagcsere fokozása

• méregtelenítő folyamatok beindítása

• Mindezeken túl fájdalomcsillapításra, relaxálásra és izmok feszességének oldására

is javasolható


✨ Kismama és Anyukamasszázs: 7500 Ft/60 perc


A kismamamasszázs remek alkalom a feltöltődésre, ellazulásra és a feszültség levezetésére a várandósság alatt. Hogyan zajlik és mire kell figyelni?


Még a mai napig gyakran hallható az a tévhit, hogy várandósság alatt a masszázs semmilyen formája nem javasolt. Szerencsére ez az állítás ebben a formában nem igaz! A kismamamasszázzsal még a terhesség időszakában is van lehetőség az ellazulásra, feltöltődésre.


Mi a kismamamasszázs?


A kismamamasszázs a masszírozás egy speciális formája, amely kifejezetten várandósok számára alkalmas. A többi masszázshoz képest az a legnagyobb különbség, hogy nem célja a gyors méregtelenítés. A távozó salakanyagok ugyanis a magzat szervezetébe jutva káros hatással lehetnének a fejlődésére. Ehelyett inkább a megnyugtatás, kellemes ellazulás, testi és lelki feltöltődés a cél.


Milyen pozitív hatásokra számíthatsz a kismamamasszázson?


Javul a közérzeted.

Tapasztalhatsz fájdalomcsillapító hatást.

Segít ellazulni, relaxálni.

Jótékony hatással van a babádra, aki a kezelés ideje alatt aktívabb lehet, majd pihentető álomba merül a pocakodban.

Enyhe vízhajtó hatásának köszönhetően segít leküzdeni a vizesedést.

A kismamamasszázs fogásai eredetileg a svéd masszázsból származnak, ugyanakkor manapság már az olyan keleti, alternatív masszázsformák is elterjednek, mint a thai vagy yumeiho masszázs. A keleti masszázsok sokkal inkább az izmok nyújtására, mint gyúrására alapulnak, ez pedig nagyon jól illeszkedik a várandósság alatti igényekhez.


Miért van szükség a kismamamasszázsra?


A terhesség ideje alatt zajló folyamatok rengeteg változást indítanak el a szervezetedben. Ahogy a növekvő pocakod elkezdi előrehúzni a gerincoszlopodat, a hátizmok terhelése megváltozik. A tested automatikusan kompenzálja a megváltozott testtartást, ennek köszönhetően azonban bizonyos izmok túlterhelődhetnek, és különösen érzékennyé válhatnak.


Ezzel egy időben a hormonváltozások hatására a szövetek kissé fellazulnak, a medencéd kiszélesedik, ahogy a növekvő magzathoz idomul. A lazább szalagok és ízületek tovább növelik az izmok terhelését. A hát felső részén, a vállöv izmainak fájdalma és a csuklyás izmok területén megjelenő fájdalom szintén gyakori, ez azonban inkább a lelki folyamatok okozta stressznek tudható be.


A kismamamasszázs képes enyhíteni a testi és lelki tüneteket, ezáltal felüdülést és felfrissülést okozva.


✨ Talpcsakra Masszázs: 5500 Ft/30 perc


A test védekező mechanizmusa révén nyomtalanul el nem múlt betegségek hátrahagyhatnak pontokat a megfelelő reflexzónák végződésein. Ezenkívül a kiválasztó szerv nem megfelelő működése (mint pl. vese, bél, tüdő és bőr) következtében az el nem szállított anyagcsere maradékai lerakódnak a szervezetben, hiszen negatív gondolkodási módon alapulnak, aminek a beteg általában nincs tudatában, így változtatni sem

tud rajta.

A fájdalom önmagában nem betegség, csupán jelzés, hogy testünkben valahol működési zavar állt be. A test egyetlen figyelmeztetése a fájdalommal való jelzés.

Ezért ne tekintsük negatív jelenségnek, inkább a Természet ajándékának, valójában segélykiáltásoknak. Ezzel magyarázhatóak a lábreflexkezelés kezdetén fellépő

fájdalmak is.

A mai időkben már alig van a láb reflexzónáira természetes serkentőszer, életmódunk nem engedi meg, hogy göröngyös talajon vagy köveken járjunk. Lábunk természetes vérellátását saját magunk akadályozzuk a szűk cipővel.

Az ideális állapot eléréséhez a csakraenergiák masszázsa az egyik lehetséges mód, mert hatásával a negatív, beteggé tevő gondolatmintáinkon változtat.

Minden gondolat – akár pozitív, akár negatív – ősállapotában, tehát eredetileg: rezgés. Csakis a rezgések által kapunk információkat és vagyunk képesek közölni. Miután a csakrák rezgésátálakítók, ezért a rezgésminőség pozitív változása szükségszerűen átalakítja a negatív gondolatmintákat. Ha az ember felismeri ezeket az összefüggéseket, akkor tisztában lesz azzal, hogy minden gondolat felszínre kerül. Ugyanis felelősek vagyunk nemcsak a tetteinkért, de a gondolatainkért is.

Egy régi kínai közmondás így szól: „Minden betegség helytelen gondolattal egyenlő. Gondolkozzunk helyesen, s egészségessé válunk!”

Zsuzsanna: +36208004744