ÉN-IDŐ CSOMAG - 240 perc kényeztetés

Hogyan találkozhatsz a 10 évvel fialtalbb önmagaddal? .............. mi elintézzük, hogy megtehesd, csapj le akciós ajánlatunkra most! Szeretettel várunk új szépségszalonunkban, ahol egy helyen megtalálsz minden szolgáltatást. Komplex szépségápolás a tökéletes szépségért az egyéni stílusodhoz.

EZ KELL NEKEM

FODRÁSZAT

Szalonunk legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása. Szlogenünk - tökéletes, precíz, pontos hajvágás a kívánságok figyelembevételével.

EZ KELL NEKEM

KOZMETIKA

A lelki feltöltődés mellett nagyon fontosnak tartjuk a személyre szabott kezeléseket, hiszen a bőrünk mindig változik és egy adott bőrproblémát nagyon sok minden okozhat kívülről és belűről egyaránt.

EZ KELL NEKEM

LÁBÁPOLÁS PEDIKŰR

A pedikűr célja a láb gondozása, karbantartása, egészségének megőrzése, illetve szépítése. A szó latin eredetű: „pedis” =láb „cure”=gyógyítás szavakból származik. Stúdiónkban gyógy- és esztétikai pedikűrt végzünk, melyet a láb maszírozásával zárunk, és kívánság szerint díszítjük a körmöket

EZ KELL NEKEM

KÖRÖMKOZMETIKA - MANIKŰR - MŰKÖRÖM

Számos szolgáltatásunk elérhető szalonunkban a manikűrtől a lakkozáson át egészen a műköröm építésig kedvére válogathat mindenki, aki betér hozzánk. A legjobb minőségű Crystal Nails alapanyagokkal dolgozunk. Várjuk szeretettel!

EZ KELL NEKEM

MASSZÁZS

A masszázs kedvelt terápiás módszer, amit sokféle betegség, probléma kezelésére illetve megelőzésére használnak. Mindenkinek jár egy kis ÉNIDŐ. Kapcsolódj ki nálunk!

EZ KELL NEKEM

SZOLÁRIUM

Igényesen kialakított szalonunkban Európai Unios szabványnak megfelelő, fekvő, professzionális német MegaSun szolárium gép várja a barnulni vágyó vendégeket. Barnulj velünk!

EZ KELL NEKEM

FLABÉLOS

Komplex megoldás túlsúlyra, csontritkulásra, ízületi fájdalomra, izomtömeg növelésre, alakformálásra. A jó kondíció elérésének a legkényelmesebb módja - mindezt egy eszközben! A Flabélos segítségével megelőzhetők a mozgáshiány okozta megbetegedések.

EZ KELL NEKEM

INFRASZAUNA

Az infraszaunában a mély hő segíti a véredények kitágulását, amely megkönnyebbülést és gyógyulást hoz az izmoknak és az enyhe szöveti sérüléseknek. Egy fáradt nap nap után, nincs is jobb... Szalonunkban 4 személyes, színterápiás infraszauna áll vendégeink rendelkezésre, számtalan jótékony hatással.

EZ KELL NEKEM