INFRASZAUNA - PÉTER - 70 605 9029

Európában a hipertermiás terápia széles körben alkalmazott az ízületi gyulladástól szenvedő betegek kezelésében. Az infravörös terápiát hatékonyan alkalmazzák Japánban a nyáktömlő gyulladás fibromialgia, reumás ízületi gyulladás, hátfájás, isiász, lumbágó, fejfájás, görcsök, rándulások és más izom vagy csontbántalmak esetén. Az öregkori merevség és fájdalmak sok fajtája csökkenthető vagy megszüntethető az infravörös-szaunákkal.

Cellulit megszüntetése: A formás lábon, combon is megjelenhet időnként a szövet szivacsossága, vagy is a narancsbőr-jelenség. A jellegzetes probléma hormonális eredetű. A zsírsejtek több zsírt raktároznak el a kelleténél. A bőr dudoros, szivacsos lesz a comb tájékán. A kezdődő cellulit már felismerhető. Zsírpárnácskák alakulnak ki a csípőn, combon, fenéken, ritkábban a térden és az alkaron. Ha ujjai közé préseli a comb bőrét és az a narancshéjra emlékezteti, ha puffadt és a lábait nehéznek érzi, akkor már a narancsbőr második fázisába lépett. A zsírsejtek megnagyobbodnak, nyomást gyakorolnak a véredényekre, gyengül a keringés, víz és méreganyagok gyülemlenek fel. A vérkeringést serkentő, a méreganyagokat és a felesleges vizet eltávolító módszerekkel jelentősen csökkenthető ez a kozmetikai hiba.
A infraszauna megszabadít a cellulitisztől, zselétől, és hasonló, zsírból, vízből és salakanyagból álló lerakódásoktól, amelyek a bőr alatt kis csomókban összepréselődve jelentkeznek.


A kozmetikusok és a kozmetológusok rutinszerűen alkalmaznak infraszauna kezeléseket programjukban, hogy a cellulitiszt csökkentsék.
Mivel az infraszauna infravörös sugarai mélyen a bőr alá hatolnak, a narancsbőr ily módon történő kezelése sokkal eredményesebb, mint a hagyományos módszerek.
Ma már Magyarországon is felismerték az infraszaunák jelentőségét a kozmetikában és a gyógyászatban.

Elégeti a kalóriákat és segít a súlyellenőrzésben: Az infraszaunában egyszerre megy végbe a verejtékképződés, és a kalóriaégetés, miközben a szervezet vérkeringése felélénkül. Egy átlagos kondícióban lévő személy egyetlen szaunázás után csaknem 500 gramm verejtéket képes kibocsátani és eközben 300-600 kalóriát elégetni. Ez azt jelenti, hogy súlyt is veszít, nem csak vizet. Tekintettel a súlyellenőrzésre, ez a hatás az infraszaunát a hagyományos szaunákkal összehasonlítva akár háromszáz százalékkal is hatásosabbá teheti.

Eltávolítja a mérgeket és a salakanyagokat: A megélénkült vérkeringés stimulálja a verejtékmirigyeket és ezáltal megszabadít a testben felhalmozódott mérgektől és salakanyagoktól. A napi verejtékezés segít a méregtelenítésben és a testet megszabadítja a rákkeltő hatású nehézfémek (ólom, higany, cink, nikkel és kadmium), valamint az alkohol, nikotin, szóódium, kénsav és koleszterin lerakódástól.

Csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot: Az infraszauna lágy melegében eltöltött pár perc felér egy kiadós masszázzsal, amely hatékony feszültségoldó hatással oldja a görcsös izmokat, feszült idegeket. A kabinból kilépve testileg és szellemileg egyaránt felfrissülve és megerősödve folytathatja mindennapjait. A hipertermiás terápia az egyik dolog, amely jelentősen megnöveli a növekedési hormon szintjét, mely fontos a test szöveteinek karbantartásában, beleértve a test izmait. A krónikus fáradékonyságban szenvedő betegeknél a hipertermiás terápia segít helyreállítani a vegetatív idegrendszer helyes működését.

Javítja a vérkeringést, erősíti a kardiovaszkuláris rendszert: Mialatt a verejtékezés fokozódik, hogy lehűtse a testet, az Ön szíve erősebben dolgozik, mialatt a vérkeringése megélénkül. Ezzel ugyanazt a hatást éri el, mint a folyamatos sporttevékenységgel. A szívdobogás frekvenciája, a kardiológiai ellátás és a metabolikus frekvencia javul, mialatt a diasztolikus vérnyomás csökken. Az egyén "testmozgás-hatást" élhet át, miközben olvas és pihen egy infraszaunában. A NASA kutatói szerint az infravörös passzív testmozgás az ideális alternatíva az asztronauták fitten tartására hosszú urutazás során. A legjobb atléták infraszaunát használnak izmaik bemelegítésére edzés előtt, vagy után, hogy megelőzzék a sérüléseket és segítsék az izmok regenerálódását.

Erősíti az immunrendszert: A infraszauna mély stimuláló hatása által emelkedik a test hőmérséklete, mesterséges láz alakul ki. Miközben a test elkezd a láz ellen védekezni, természetes módon erősödik az immunrendszer. A nehézfémek és mérgek eltávolítása a megerősödött verejtékezés kiváltotta salaktalanítás együttes hatása javítja a használók általános egészségi állapotát, csökkenti a betegségre való hajlamát.
Ez a sugárterápia segíthet lerövidíteni a megfázásból vagy influenzából való felépülés idejét, és gyorsabb reakcióra készteti az immunrendszert. Tapasztalat mutatja, hogy gerjeszti a test természetes gyógyulási folyamatát.

Hatásos alacsony hőmérsékleten: 35-55 Celsius hőmérséklet között sokkal biztonságosabb és kellemesebb hőmérsékleten dolgozik, mint a hagyományos szaunák. A hosszúhullámú infravörös sugárzás 3,5-4 mm mélyen az izomrostokba hatol. Ennek hatására a normálisnál 3-4-szer erősebb verejtékképződés tapasztalható.

ÁRLISTA:

Infraszauna árak/ óra : 

2000 Ft/ 1 fő

1700 Ft/ 2 fő,

1500 Ft/ 3 fő

1300 Ft/ 4 fő

Bérlet: 5+1 alkalmas: 8000 Ft

Zuhanyzási lehetőség, lepedőhasználat biztosított. 

Bejelentkezés telefonon: 70-605-9029
Nyitva tartás: H-P: 08:00-20:00, Szo.: 08:00-18:00

Exkluzív ajánlatunk!!!


PRIVÁT SZAUNA – ROMANTIKUS KÉNYEZTETÉS PÁROKNAK

Felejtse el a hétköznapok búját, bánatát és élvezzék a kettesben töltött perceket elbújva a rohanó világ minden zajától.

A BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALONBAN egy fényterápiás infraszauna és egy egy aromaolajos páros masszázs gondoskodik a kényeztetésről és a meghitt pillanatokról.

Csomagunk tartalmaz 2 fő részére szauna lepedőt, törölközőt, hangulatos zenét, hangulatos pihenőszobát, pezsgő bekészítést, és a masszázs szolgáltatásokat, ami a szervezet minden részét csodálatra méltó, harmonikus, éltető mozgásban tartja.

A masszázs során érezhetjük az aromaolajok gyógyító erejét, amik segítenek az ellazulásban, és harmóniát teremtenek.

A szépségkertünkben eltöltött órák emlékét a gyertyafény, hangulatos zene és behűtött pezsgő teszi még felejthetetlenebbé!

Lepje meg kedvesét egy meghitt romantikus kényeztetéssel és élvezzék ki a kettesben töltött idő minden pillanatát a BEAUTY GARDEN-ben!

A ROMANTIKA csomag tartalma 2 fő részére

60 perc infraszauna

2 x 30 perc aromaolajos masszázs

1 üveg pezsgő

A csomag ára: 19 000 Ft

A ROMANTIKA + csomag tartalma 2 fő részére

60 perc infraszauna

2 x 60 perc aromaolajos masszázs

1 üveg pezsgő

A csomag ára: 29 000 Ft